Agenda Kennismaken Ondernemende School

In deze agenda vind je actuele informatie over de kennismakingsavonden met ‘De ondernemende School’.

De ondernemende school voor kinderen van deze tijd.

ALMERE

De ondernemende school wil zich vestigen in Almere Oosterwold en verzorgt kennismakingsavonden voor ouders en leerkrachten om het schoolconcept toe te lichten.
Datum:
Woensdag 3 maart 2021 van 20:00 tot 22:00
Locatie:
Buurthuis de Buitenkans, Ambt Dorknoperlaan 4 Almere
Aanmelden:
Graag aanmelden door te mailen naar almere@deondernemendeschool.nl graag aangeven of je komt als ouder, leerkracht of anders. Als je als ouder aanmeld dan horen wij graag de leeftijd van je kind.

ZUTPHEN

De ondernemende school wil zich vestigen in Zutphen en verzorgt kennismakingsavonden voor ouders en leerkrachten om het schoolconcept toe te lichten.
Datum:
Donderdag 3 februari 2021 van 20:00 tot 22:00