Agenda Lezingen

In deze agenda vind je actuele informatie over lezingen, ontwikkellabs en andere activiteiten die de Ondernemende School organiseert.

DRIELUIK LEZINGEN en gesprek – ZUTPHEN EN ALMERE

ALMERE

• 12 januari 2021- Hans Lemmens | Hoogsensitiviteit: handicap of ontwikkelingsvoorsprong? Over wat hoogsensitieve kinderen van ons vragen.
  • 2 februari 2021 – Hendrik Brandsma | Waldorfpedagogiek voor het individuele kind en zijn sociale ontwikkeling.
  •  17 februari 2021- Ingrid Busink | De levensweg van de mens: waar je wil is, is je weg; waar je weg is, is je wil.

Inloop 19.45, start en einde 20.00-22.00 – Almere (locatie details volgen nog).
Kosten: €10,-

Aanmelden (noodzakelijk) via info@deondernemendeschool.nl

Live samenkomen toch nog een probleem? Je woont ver weg en wil er toch graag bij zijn? Meld je dan aan om online mee te luisteren. (Je ontvangt ook de opname).

ZUTPHEN

• 19 november 2020 – Hans Lemmens | Sterksensitieve kinderen, wat hebben ze nodig en wat komen ze brengen?
  • 1 december 2020 – Hendrik Brandsma | Waldorfpedagogiek voor het individuele kind en zijn sociale ontwikkeling.
  •  14 januari 2021- Ingrid Busink | De levensweg van de mens: waar je wil is, is je weg; waar je weg is, is je wil.

Inloop 19.45, start en einde 20.00-22.00 – Zutphen (locatie details volgen nog).
Kosten: €10,-

Aanmelden (noodzakelijk) via info@deondernemendeschool.nl