Agenda Ontwikkellab Leraren

In deze agenda vind je actuele informatie over de ontwikkellabs.

ONTWIKKELLAB ONDERNEMEND ONDERWIJS voor LERAREN

Wat zeggen de oud deelnemers over wat het ontwikkellab hen heeft gebracht.

‘Heel leuk om zo zicht te krijgen op wat ik echt wil.’
‘Er zijn dus dingen die ik wel weet, niet uitspreek, maar jullie nu dus wel in jullie reacties op wat ik vertel.’
‘Heel helpend in het proces.’
‘Dit is een super voorbereiding voor mijn deelname aan de Ondernemende School.’
‘Ik heb voor het eerst beseft: mijn school moet een totaal andere school worden’.
‘Mijn ‘drive’ is nieuw leven ingeblazen’.

Heel bijzonder ook dat leraren soms gelijk al een nieuwe aanpak voor lessen kiezen en leerlingen (VO) daar spontaan een reactie op hebben geschreven  ‘(…)  ten tweede geeft u met een heel ander doel les. We waren gelijk enthousiast, maar bovenal verwonderd. Het was voor het eerst dat iemand er zo over dacht en ons zo als ‘mens’ zag, in plaats van als leerling’.

ALMERE

Oriëntatieavond – 21 januari – 2021 20.00 uur – 22.00 uur.

Vijf Labdagen (zaterdagen) van 10.00 uur – 17.00 uur: 30 januari – 2021, 13 februari, 6 en 20 maart en 10 april.

Locatie – De Buitenkans, Ambt Dorknoperlaan 4, 1336 GA Almere

Deelnemers – Maximum aantal deelnemers: 12 (minimum: 6)

Kosten – voor het Ontwikkellab bedragen € 1250,– (werkgever) € 625,– (particulier) per persoon, inclusief koffie, thee, handouts. Exclusief lunch.

Aanmelding via: info@deondernemendeschool.nl. Geef bij je aanmelding ook je telefoonnummer door, dat vergemakkelijkt het contact indien nodig.

ZUTPHEN

Oriëntatieavond – 28 januari – 2021 20.00 uur – 22.00 uur.

Vijf Labdagen (vrijdagen) van 10.00 uur – 17.00 uur: 19 februari – 2021, 5 en 26 maart, 9 en 23 april.

Locatie – De Proeflokalen, Vispoortplein 16, 7201 ET Zutphen

Deelnemers – Maximum aantal deelnemers: 12 (minimum: 6)