Bouwplaats

In de Bouwplaats komen ouders en leerkrachten samen die het initiatief willen nemen om met elkaar en met ons de Ondernemende School willen gaan realiseren. Het team van de Ondernemende School zal daar een faciliterende rol in spelen.

In vijf bijeenkomsten onder begeleiding van Ingrid Busink (De Grondsteen – School voor Gemeenschapsvorming en Initiatief) leren we elkaar kennen op een verdiepende manier, komen we te spreken over thema’s die van belang zijn voor de ondernemende school en onderzoeken we met elkaar wat we belangrijk vinden als het gaat om onze opvoeding en het onderwijs voor de kinderen.
Op deze manier gaan we ieder ons eigen leerproces aan in vebinding met elkaar, èn met de ontwikkeling van de school. Zo bouwen we samen, van onderop, aan de school en haar gemeenschap. Zodat we de school vanaf de start èn in de toekomst samen kunnen dragen.