Ontwikkellab Ondernemend Onderwijs

Ontwikkellab Ondernemend Onderwijs

  • In het Ontwikkellab Ondernemend Onderwijs kom je vijf keer een dag met andere potentiële ondernemers voor een nieuwe school (misschien ook wel uit je eigen initiatiefgroep) bijeen en krijg je:
    • meer inzicht in je eigen motivatie, roeping, (on)mogelijkheden en onderwijsideaal; 
    • nieuwe inspiratie en concrete informatie om in je eigen werk stappen te zetten voor de ontwikkeling van jezelf, je lessen, je school;
    • de keuze om een Ondernemende School te gaan starten met ons en lid te worden van de Coöperatie.

Lees hier meer over het ontwikkellab en de kosten.

Kijk in onze Agenda voor het eerstvolgende Ontwikkellab en hoe je je kan inschrijving, of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Een incompany Ontwikkellab behoort tot de mogelijkheden.

Deelnemers over het Ontwikkellab:

  • Barbara: ik heb ervaren: een school ontwikkelen betekent eigenlijk jezelf ontwikkelen. Dat had ik niet verwacht. Het is zo’n rijk proces geweest, door de ruimte die jullie gaven, door de liefdevolle begeleiding. Ik ervaar een grote dankbaarheid naar de begeleiding, voor de rust en eerbied waarmee jullie ons proces dienden.
  • Inger: het ontwikkellab heeft ervoor gezorgd dat wij nu vanuit rust en bedachtzaamheid de school gaan ontwikkelen. Doordat we eerlijk naar onszelf en elkaar communiceren. Op deze manier hebben wij al gehad, waar andere tegenaan lopen als ze al onderweg zijn. Een nieuwe initiatiefnemer die zich bij ons aansluit kan niet zonder ontwikkelinglab instappen, ik kan me niet voorstellen dat iemand zonder zo’n proces instapt. 
  • Janneke: hierdoorheen is iets aan het ontstaan met elkaar, het heeft gemeenschapvormend gewerkt.  Het draagt mij verder de toekomst in.