Samen starten om de ondernemende school van onderop op te bouwen

Wil jij je laten inspireren door ons, een Ondernemende School starten, of een bestaande school transformeren?
Dit is wat wij bieden.

Samen starten voor initiatiefnemers en initiatiefgroepen die zich willen laten inspireren en/of willen onderzoeken of ze een Ondernemende School willen beginnen. 

Samen bouwen voor initiatiefnemers en initiatiefgroepen die al met ons onderweg zijn en de keuze hebben gemaakt om een Ondernemende School te starten.

Samen ontwikkelen voor (aanstaande) Ondernemende Scholen, die zich doorontwikkelen met onze ondersteuning.

Samen verenigen voor Ondernemende Scholen die ook van andere Ondernemende Scholen willen leren, elkaar steunen en samen verder willen ontwikkelen.

Samen transformeren voor bestaande scholen die op zoek zijn naar hoe zij zich zo kunnen transformeren dat ze passen bij wat de kinderen van deze tijd en de nabije toekomst vragen voor hun ontwikkeling als mens.

Wat is de kracht van onze manier van samenwerken?

Als we samenwerken dan verbinden we ons helemaal met de mensen en het initiatief. We stappen als gelijkwaardige partners in het proces om te komen tot een school. Vanuit een open houding, inzicht in de menselijke ontwikkeling en wat zich in de realiteit aandient, begeleiden we jou en zetten we samen stap voor stap. Als initiatiefnemer en mens in ontwikkeling ben jij voor ons leidraad als het gaat om de school die er ontstaat. Dit is wat wij noemen, in vrijheid samenwerken vanuit initiatief. Op deze manier samenwerken doet recht aan alle deelnemers en aan het initiatief dat wil ontstaan en maakt dat we boven onszelf kunnen uitstijgen.